TERMENI ȘI CONDIȚII

Nu suntem o agenție de presă, așadar nu ne asumăm termenii și condițiile unei agenții de presă sau publicitate.

Suntem o publicație online și atât, un blog dacă vreți, care tratează subiecte de interes general, artistic, filosofic, literar.

Accesarea și utilizarea site-ului nostru presupune acceptarea acestor termeni și condiții, precum și consecințele acestora.

Orice persoana fizică sau juridică, din România sau din afara României care accesează www.metianu.ro, își asumă termenii și condițiile acestui site.

În cazul în care considerați că site-ul www.metianu.ro vă încalcă drepturile sau vă lezează în vreun fel, vă rugăm să ne scrieți la adresa metianu.ro@gmail.com.

Din dorinţa de a oferi o experienţă de navigare cât mai plăcută şi pentru a nu permite manifestări care deseori depăşesc nu doar bunul simţ, ci şi limitele legale, Metianu.ro a decis să nu permită comentariile pe site.

Utilizatorii îşi pot expune opiniile privind conţinutul site-ului pe reţelele de socializare (facebook) unde Metianu.ro deţine un cont oficial.

Metianu.ro colectează informaţii despre utilizatorii săi din traficul înregistrat de serverele de hosting şi prin intermediul cookie-urilor.

Metianu.ro nu colectează date cu caracter personal.

Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Acceptând aceste condiţii, sunteţi, implicit, de acord că Metianu.ro se absolvă de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.